Ucime niz igra - Боенка
     МЕНИ


        ПОСЕТИТЕЛИ
Total online: 0
Guests: 0
Users: 0

   ЛОГИРАЊЕ

My profile    Main  Logged in as   Guest |  Group  "Guests "  RSS                                                                                                            
БОЕНКА
http://www.thecolor.com/Category/Coloring/School.aspx
   

 Поставените линкови се безбедни и проверени за работа на децата и со таа цел се и така избрани и поставени на овие посебни страници но за жал,поради ограничувањата во интернетот поставен во училиштата,некои од овие страни ке можеме да ги отвориме само доколку пристапуваме  на приватен интернет,од дома.Се надевам дека проблемот со ограничувањата ке биде решен во скоро време затоа што ни ја ограничува мошноста за работа на интересни и соодветни страници за постигнување цели по наставната програма.

  

    http://mugtug.com/sketchpad/ -програм за цртање)


  http://coloringpagesforkids.info/kids-coloring-pages/ СПРEМНИ ПРИМЕРИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ И БОЕЊЕ.

 

     http://www.flashgamehole.de/sl/free-game/Casper-painting-Flash-Game.html виртуелно сликање со водени боички


     http://www.oyunlar1.com/paintinggames.asp боенки

 

      http://www.girlgamesnow.com/games/painting_games.html  разни игри со боење,цртање и доцртување

 

     http://www.abcya.com/animate.htm  креирање анимиран филм


    http://www.softschools.com/coloring_games/coloring.jsp  боење кука


     http://www.softschools.com/coloring_games/coloring_umbrella.jsp  обои чадорче

     

   http://www.softschools.com/coloring_games/coloring_addition.jsp  обои според збирот на броевите
    http://www.timtim.com/coloring/drawing/-боење готови слики


http://www.hellokids.com/c_3100/coloring/disney-coloring-pages/snow-white-and-the-seven-dwarfs-coloring-pages/poisoned-apple-and-snow-white


http://www.educationalcoloringpages.com/snowwhite.html#  

                                                                
Лиценца Криејтив комонс
АВТОРСКИ ПРАВА
Our Ecology-website

About Me
veselabogdanovik2@gmail.com

Our village and school

Part of collection 
-Video stories-
 

 
 
 

 

 
 
 
 
 

 
Наши работни листови
 

 
 
 
 
 

 
 

Избор
Online
боенки 

Весела Богдановиќ
Наставник автор
Креатор и администратор

Адреса
 за контакт и соработка
veselabogdanovik2@gmail.comCopyright MoonDigital © Сите права се задржани!!! 2014 Create a website for free