Ucime niz igra - ПРИМЕР ЧАСОВИ ПО МОДЕЛОТ-УЧЕЊЕ НИЗ ИГРА И ПРИМЕНА НА ИКТ
     МЕНИ


        ПОСЕТИТЕЛИ
Total online: 0
Guests: 0
Users: 0

   ЛОГИРАЊЕ

My profile    Main  Logged in as   Guest |  Group  "Guests "  RSS                                                                                                            

Пример часови по моделот
-Учење низ игра и примена на ИКТ
Поголемиот дел од нашите интересни, реализирани наставни содржини сеуште не се подготвени во форма на приказ на активностите по примерот на приказите поставени подолу на оваа страница но сепак содржините,целите и самиот тек на часовите можеме да ги проследиме преку видео записите поставени во збирките:
НАЈНОВО на овие страници-
Подготовки за часови со примена на БАБИНИТЕ ИГРИ поставени се на следниов линк


Лиценца Криејтив комонс
АВТОРСКИ ПРАВА
Our Ecology-website

About Me
veselabogdanovik2@gmail.com

Our village and school

Part of collection 
-Video stories-
 

 
 
 

 

 
 
 
 
 

 
Наши работни листови
 

 
 
 
 
 

 
 

Избор
Online
боенки 

Весела Богдановиќ
Наставник автор
Креатор и администратор

Адреса
 за контакт и соработка
veselabogdanovik2@gmail.comCopyright MoonDigital © Сите права се задржани!!! 2014 Create a website for free